miércoles, 14 de agosto de 2013

Correu al defensor del lector de La Vanguardia: Homofòbia



Al defensor del lector de La Vanguardia,

Li faig arribar aquesta comunicació per expressar el meu rebuig a la publicació per part del seu mitjà a la secció de Cartes dels lectors del següent:

http://www.lavanguardia.com/participacion/cartas/20130814/54378550165/barcelona-capital-gay.html

No cal detenir-se en fer una gran anàlisi de la mateixa per comprovar que expressa una repugnant homofòbia. Es tracta d'una carta que no respecta la dignitat de les persones i el principi de no discriminació per motius de circumstància personal, en aquest cas, l'orientació sexual. Confio en què la frase anterior li recordi quelcom, concretament les normes de participació que la pròpia Vanguardia ha imposat als espaïs oberts a la participació del seus lectors, com es pot comprovar aquí:

http://www.lavanguardia.com/ayuda/normas-de-participacion.html

Agrairia que m'aclarís si La Vanguardia publicaria una carta d'un lector que contingués expressions racistes, xenòfobes o masclistes. Entenc que la llibertat d'expressió no és un dret absolut i que té uns límits, entre el quals es troba el respecte a la dignitat de la resta de persones. El fet que el tal sr. Pons sigui un homòfob és quelcom que no podem evitar, el problema el tenim quan un mitjà de comunicació pretesament seriós dóna veu a posicions d'aquest tipus.

Per tot l'exposat, els faig arribar el meu absolut rebuig per la publicació d'aquesta carta homòfoba i exigeixo una explicació i rectificació per la seva part.

Ben cordialment,

1 comentario:

  1. Molt bona la resposta. Moltes gràcies en nom de l'Observatori Contra l'Homofòbia.

    ResponderEliminar